додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Заради відпустки люди готові від багато чого відмовитися

Нещодавнє опитування, проведене консалтинговою фірмою Northstar, показало: люди люблять відпустку більше, ніж день народження.
Для більшості відпочити – приємніше, ніж знайти втрачені гроші. У дослідженні взяли участь 7855 працюючих дорослих старших 18 років з 24 країн, розповідає The Hindustan Times.
Коли учасників запитали, від чого вони готові відмовитися заради одного додаткового дня відпустки, 54% респондентів відповіли: від нездорової їжі. 48% могли заради відпочинку обійтися без алкоголю, 24% – без сексу й 42% – без соціальних мереж. Тільки 20% були готові прожити тиждень без Інтернету, і лише 9% сказали, що можуть не приймати душ. 91% респондентів погодилися: відпустка важлива для загального здоров'я і благополуччя.
Згідно з результатами опитування, роботодавці надавали європейцям у середньому 28 днів відпустки. Працівники намагалися скористатися кожним днем. Американці могли піти у відпустку тільки на 15 днів. У середньому вони брали 14 з них. Працівникам Азіатсько-Тихоокеанського регіону роботодавці пропонували 19 днів відпустки, але вони теж використовували тільки 2 тижні.
0 940
15-11-2014, 20:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти
• Теги