|
|
|
Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" |
Ваше здоров'я / НовиниДослідники з Університету Лунда виявили: у людей, нездатних засвоювати лактозу (вуглевод, що міститься в молоці і молочних продуктах), нижчий ризик розвитку раку молочної залози, легень і яєчників, порівняно з іншою частиною населення. Учені вважають, що причина зниження ризику в дієті, а не в проблемах зі здоров'ям. Так, часте споживання молочних продуктів у Північній Америці та Західній Європі може підвищувати ризик розвитку раку. У дослідженні взяли участь 22788 осіб з непереносимістю лактози зі Швеції, пише Science World Report. Ризик не був нижчий у братів, сестер і родичів людей, які страждали від непереносимості лактози. Результати не залежали від місця народження і статі. Дослідники намагаються інтерпретувати результати з обережністю, так як виявлена кореляція не є причинно-наслідковою. Необхідні подальші дослідження, щоб отримати більше інформації. Поки що рано стверджувати, що споживання молока підвищує ризик розвитку раку. Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Загрузка...
|
Смачні рецепти
• Теги
Буковина ДТП Зеленський Каспрук Росія Україна Чернівці аварія афіша вибори відключення війна війна з Росією день ангела депутати долар діти карантин клуби концерти коронавірус курс валют кіно міська рада новини новини Буковини новини України новини Чернівців палац кіно Кобилянської погода пожежа поліція православний церковний календар ремонт смерть суд футбол хвороба євро іменини
include('ukrnet48540fyanfv51hdiox906d/links.php'); echo makeUkrnetLink(); ?> include($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/_lm8ea8f138e7abf12fd3b69de62a906877/linkmoney.php');?> |