додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Ветеринари лікують першу у світі собаку, яка страждає на алергію від людей

Думаєте, тільки в людей буває алергія на тварин? Помиляєтеся! Виявляється, брати наші менші теж іноді страждають від своїх господарів.
Незвичайна недуга була виявлений у лабрадора Адама з Британії.
Усе почалося кілька місяців тому, коли англійка Робін Герман підібрала на вулиці бездомного лабрадора. Тварина була в жахливому стані. У неї випадала шерсть, на шкірі було запалення. Причому, чим довше пес перебував з людьми, тим гірше він себе почував.
Після багаторазових спроб з'ясувати, що ж відбувається з Адамом, медики вирішили здійснити аналіз крові. Результати шокували й лікарів, і його господарів. Барбос страждав на рідкісну у світі хворобу – алергією на людей! Свербіж і випадання шерсті, зокрема були викликані реакцією організму Адама на людську лупа.
Після довгих пошуків господарям нещасної тварини все-таки вдалося знайти лікаря-ентузіаста, який погодився зайнятися цим, по істині, складним випадком. Лікар прописав Адаму імунотерапію, тобто лікування, що припускає використання білків алергії і сприяє "навчанню" організму переносити важке захворювання.
Тепер у власників собаки з'явилася надія на швидке одужання Адама, а у самого барбоса – на щасливе життя разом з господарями, яких він так сильно любить.
0 960
6-11-2014, 18:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Як готувати класичну італійську лазанью за вдосконаленим рецептом
Всі рецепти ...
• Теги