|
|
|
Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" |
Ваше здоров'я / НовиниВиявляється, під час розігрівання в пасті утворюється резистентний крохмаль, а рівень цукру піднімається на 50% менше, пише у свіжоприготовленій. Таким чином компенсується шкода від великої кількості вуглеводів. Згідно з даними Університету Суррея, коли паста остигає, а потім знову розігрівається, у продукту змінюється структура. У підсумку організм перетравлює пасту так само, як клітковину (цукор не підскакує так сильно і поглинається менше калорій). У рамках експерименту добровольців попросили з'їсти пасту – гарячу, холодну або повторно розігріту. По складу страви не відрізнялися. Фахівці замірювали рівень цукру добровольців кожні 15 хвилин протягом 2 годин. У результаті холодна паста викликала менший стрибок цукру, ніж гаряча. Але по-справжньому експертів здивувало те, що повторне розігрівання скорочувало підйом рівня глюкози на 50%. Виходить, що несвіжа страва корисніша, ніж свіжа. Це дозволить ефективніше контролювати вагу. Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Загрузка...
|
Смачні рецепти
• Теги
Буковина ДТП Зеленський Каспрук Росія Україна Чернівці аварія афіша вибори відключення війна війна з Росією день ангела депутати долар діти карантин клуби концерти коронавірус курс валют кіно міська рада новини новини Буковини новини України новини Чернівців палац кіно Кобилянської погода пожежа поліція православний церковний календар ремонт смерть суд футбол хвороба євро іменини
include('ukrnet48540fyanfv51hdiox906d/links.php'); echo makeUkrnetLink(); ?> include($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/_lm8ea8f138e7abf12fd3b69de62a906877/linkmoney.php');?> |