додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Фонд Кличка передав унікальне медичне обладнання в «Охматдит»

15 жовтня в "Охматдит" відбулася презентація сучасного та унікального в Україні обладнання, яке було встановлене у лікарні завдяки грантовій програмі німецького благодійного фонду Ein Herz für Kinder (Серце дітям) з ініціативи Фонду Кличка.
Нова апаратура дозволить істотно збільшити пропускну здатність пацієнтів, підвищить ефективність роботи лікарів і вдосконалить якість дослідження аналізів та проведення операцій. Всього на обладнання було витрачено 3 млн 139 тисяч гривень.
Вже більше двох років триває співпраця між німецьким благодійним фондом Ein Herz für Kinder, Фондом Кличка і Охматдитом. У рамках партнерства діють програми з обміну досвідом у Німеччині, зокрема відвідування клініки Helios-Klinikum в Берліні, стипендії на вивчення німецької мови для лікарів в Гете-Інституті та грантові проекти на закупівлю медичного обладнання.
"Дефіцит сучасного медичного обладнання – гостра проблема для будь-якої лікарні. На початку року ми звернулися до Фонду Кличка з проханням придбати необхідне обладнання і разом підготували запит до німецького фонду на отримання гранту. Виходячи з потреб лікарні, ми розробили список найнеобхідніших апаратів. Тепер вони у нас на базі закладу і ми вже лікуємо дітей з їх допомогою", – коментує Юрій Гладуш, головний лікар НДСЛ "Охматдит".
0 912
21-10-2014, 10:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Мабуть, пельмені, разом з варениками — одна з найшвидших у приготуванні страв, коли не хочеться готувати
Всі рецепти ...
• Теги