додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Демі Мур засмутилася через пластику дочки

Зірка Голівуда Демі Мур розлютилася, коли дізналася що її дочка Румер зробила пластичну операцію.
Про це повідомляють інформовані джерела.
Актриса Демі Мур засмутилася після того, як Румер Вілліс – її дочка від голівудського актора Брюса Вілліса – зробила пластичну операцію. Завдяки втручанню хірургів щоки Румер стали виглядати значно меншими. За словами інформованих джерел, Демі вважала, що її дочка виглядала прекрасно і до операції. Мур неодноразово говорила 26-річний Румер про те, що пластичні операції небезпечні.
– Демі щиро вважає, що всі її дочки красиві від природи, – заявило джерело журналу Enquirer. – Вона скаржилася, що Румер і її сестри відчувають тиск і хочуть досягти нереальних голівудських стандартів краси. Певний час тому Демі зібрала всіх своїх дочок, а також кілька їхніх подруг, і прочитала їм цілу лекцію про те, наскільки небезпечна косметична хірургія.
Хоча сама Румер ніколи не зізнавалася в тому, що вона користувалася послугами пластичних хірургів, її змінена зовнішність служить найкращим доказом цього. Експерти відзначають, що Румер не тільки зменшила щоки, але і явно збільшила губи якимось наповнювачем.
Сама ж Демі Мур неодноразово ставала предметом численних чуток про пластичні операції, які вона нібито робила. За непідтвердженою інформацією, Мур витратила понад півмільйона доларів на різні процедури, включаючи встановлення грудних імплантів, фейсліфтінг, ліпосакцію, підтяжку тіла і підтяжку шкіри на колінах. Актриса категорично заперечувала, що колись зверталася в клініки краси.
– Мені видаються образливими ці чутки настільки ж, наскільки образливими були для мене різні шкільні прізвиська, – розповіла Демі в інтерв'ю журналу UK Elle. – Може бути, в один прекрасний день я і ляжу під скальпель хірурга, але мене дуже дратує те, що люди продовжують розповідати, як багато грошей я витратила на пластичну хірургію, хоча насправді цього не було.
Раніше Демі розповідала журналістам, що колись ненавиділа власне тіло і лише зовсім нещодавно встановила з ним "здорові взаємини". Втім, шанувальники актриси завжди вважали її однією з найсексуальніших жінок Голівуда. Демі Мур з моменту тріумфу фільму "Привид" в 1990-му році неодноразово потрапляла в рейтинги секс-символів.
0 1 460
15-10-2014, 16:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Такі мереживні паски-крафіни мають досить незвичний вигляд - нагадують водночас кекс і круасан
Всі рецепти ...
• Теги