додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

60% молодих людей видаляють волосся на тілі

Минули ті часи, коли волохаті чоловічі груди вважалася ознакою сексуальності.
Сьогодні 60% молодих людей у віці від 16 до 24 років регулярно видаляють волосся на тілі.
Соціологічне дослідження, проведене британськими вченими, показало, що кількість чоловіків, які видаляють волосся на тілі, досягло рекордного рівня. Особливо сильно тиск на собі відчувають молоді люди від 16 до 24 років, які намагаються слідувати модним трендам і уявленням про чоловічу красу. Сьогоднішнє уявлення про красу вимагає гладких і безволосих грудей
Дослідження показало, що 13% чоловіків різного віку видаляли волосся на тілі протягом останніх 12 місяців. Крім того, кожен четвертий представник сильної статі регулярно підстригає брови. Саме захоплення подібними косметологічними процедурами стало причиною різкого зростання продажів бритв і кремів для гоління.
Але хто розкручує подібний тренд? Як завжди в главі нової моди – зірки, які належать до категорії ікон стилю. Це Девід Бекхем, Кріштіану Роналду, Том Круз і Джейк Джилленхаал. Як вважають автори дослідження, тренд видалення волосся на тілі також може бути наслідком наслідування професійних спортсменів – велосипедистів або плавців, які видаляють волосся спеціально для покращення своїх спортивних показників.
Колись видалення волосся з тіла залишалося прерогативою тільки спортсменів, але сьогодні цим займаються дедалі більша кількість звичайних чоловіків. 29% представників сильної статі, які взяли участь в опитуванні, також зізналися, що регулярно видаляють волосся на лобку. Відзначимо, що волохаті чоловічі груди протягом дуже багатьох поколінь вважалися ознакою чоловічої сексуальності. Сьогодні ситуація змінилася.
0 1 769
15-10-2014, 12:03

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти
• Теги