|
|
|
Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" |
Ваше здоров'я / НовиниВчені та лікарі не перший рік звертають увагу громадськості на споживання солі і смакових добавок. Надлишок солоного негативно позначається на роботі всього організму. В першу чергу, страждає серцево-судинна система, розвивається артеріальна гіпертензія. У рамках останнього дослідження фахівці з’ясували: стандартний сендвіч містить занадто багато солі. За статистикою, майже половина американців з'їдає такий бутерброд хоча б раз на день, пише Science World Report. Для кожного п'ятого американця бутерброд – єдине джерело натрію. Вчені спробували розглянути сендвіч як готовий продукт, об'єднавши всі продукти, що входять до його складу, представивши усереднений бутерброд з точки зору поживних речовин і солі. Багатьом подобаються сендвічі через їхні смакові якості та швидкість приготування. Однак не варто перетворювати їх на основну страву. Бутерброд – чудова закуска, але не більше. Харчовий раціон повинен бути більш різноманітним і менш солоним. Хот-доги, в'ялене м'ясо і шинка містять багато солі і харчових добавок. Часто у сендвічі можна знайти солоний огірок або мариновану цибулю. Фахівці радять виробникам фаст-фуду знизити кількість солі в продукції, а покупцям уважніше ставитися до того, що вони їдять день у день. Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Загрузка...
|
Смачні рецепти
• Теги
Буковина ДТП Зеленський Каспрук Росія Україна Чернівці аварія афіша вибори відключення війна війна з Росією день ангела депутати долар діти карантин клуби концерти коронавірус курс валют кіно міська рада новини новини Буковини новини України новини Чернівців палац кіно Кобилянської погода пожежа поліція православний церковний календар ремонт смерть суд футбол хвороба євро іменини
include('ukrnet48540fyanfv51hdiox906d/links.php'); echo makeUkrnetLink(); ?> include($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/_lm8ea8f138e7abf12fd3b69de62a906877/linkmoney.php');?> |