додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Овочі збережуть здоров’я любителів стейків

Вони допоможуть перетравити м'ясо й запобігти хворобам, що виникають через часте вживання недосмажених стейків, розповідає Prothom Alo.
Учені з Нової Зеландії на прикладі щурів вивчали вплив споживання червоного м'яса й погано перетравлюваних вуглеводів на кишечник.
Виявилося, негативних наслідків можна уникнути, якщо їсти стейки з овочами, що містять волокна, добре піддаються ферментації, наприклад, з картоплею. Вуглеводи, які піддаються ферментації, є майже у всіх фруктах і овочах. Вони для товстої кишки – чудове джерело енергії. Продукти розпаду таких вуглеводів менш небезпечні, ніж продукти розщеплювання білків.
Білки можуть впливати на метаболізм бактерій у кишечнику й, отже, на здоров'я кишечнику. Більшість білків перетравлюється і всмоктується в тонкому кишечнику. Неперетравлені білки досягають товстої кишки, і в результаті їхньої ферментації можуть утворюватися потенційно небезпечні сполуки.
0 1 225
10-10-2014, 12:03

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти
• Теги