додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Видалення зуба мудрості перетворило модель на «монстра»

Операція з видалення зуба мудрості закінчилася для цієї починаючої моделі важкою травмою губ, після якої у неї залишилися шрами до кінця життя.
Сама дівчина вважає, що тепер стала схожою на "монстра".
Джейд побачила, що у неї буквально "розплавилися" губи. Як їй вдалося згодом з'ясувати, бормашина дантиста під час роботи сильно нагрілася, і це викликало важкий опік верхньої губи. Спочатку Джейд, за її власними словами, почувалася схожою на монстра. Пізніше рана загоїлася, запалення і набряки зникли, але потворні шрами на губі залишилися, і це назавжди перекреслило надії дівчини на розвиток модельної кар'єри.
"Мені сказали, що я повинна зробити собі пластичну операцію, щоб спробувати поліпшити зовнішній вигляд, – розповідає Джейд. – Але навіть самі лікарі визнають, що у мені, швидше за все, не вдасться повернути те саме обличчя, що було до видалення зуба. Мені довелося не тільки забути про модельну кар'єру, але і піти з роботи з дитячого саду, тому що я своєю зовнішністю лякаю дітей".
Представники лікарні заявили, що висловили Джейд своє співчуття вже кілька разів, як в письмовому, так і в усному вигляді. Найближчим часом вони узгодять розмір матеріальної компенсації.
0 2 932
8-10-2014, 16:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Спробуйте цей чудовий шоколадно-банановий хліб. Він простий у приготуванні та дуже смачний
Всі рецепти ...