додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Пластика сосків стала популярною серед чоловіків

У клініках краси зростає попит на операцію, яка ще зовсім нещодавно здавалася дуже екзотичною.
Чоловіки вимагають пластику сосків, щоб бути схожими на Девіда Бекхема.
Представники сильної статі несподівано зацікавилися формою своїх сосків, чого раніше ніколи не відзначалося. Виявилося, що чоловіки теж хочуть мати ідеальні соски, на зразок тих, якими може похвалитися Девід Бекхем. Невелике дослідження, проведене лікарями Royal Preston Hospital, показало, що більшість чоловіків хотіли б мати невеликі, симетричні і пласкі соски, які також повинні бути круглими і більш темними, ніж навколишня шкіра.
Саме цим і займаються косметичні хірурги з клінік краси, що пропонують операції пластики сосків. Ще зовсім нещодавно попит на цю делікатну процедуру спостерігався тільки з боку жінок, то тепер замовлення від чоловіків зростають. Іноді хірурги комбінують пластику сосків із зменшенням об'єму грудей, що актуально при гінекомастії, а найчастіше чоловіки вибирають тільки першу процедуру.
Є й такі пацієнти, які вважають, що їхні соски знаходяться не на тому місці, тому їх необхідно "пересунути". Хірурги беруться і за цю операцію тривалістю 45 хвилин, вартість якої в Великобританії складає 2000 фунтів. Після процедури повне відновлення триває приблизно два тижні.
Нерідко до пластики сосків вдаються чоловіки, позбавившись великого обсягу зайвої ваги. У цьому випадку соски здаються їм занадто великими. Збільшується приплив у клініки краси професійних бодібілдерів, а також просто тих чоловіків, які регулярно відвідують спортзал і в роздягальні порівнюють своє тіло з іншими.
0 1 152
8-10-2014, 12:03

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Такі мереживні паски-крафіни мають досить незвичний вигляд - нагадують водночас кекс і круасан
Всі рецепти ...
• Теги