додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Хвороба Альцгеймера може розвинутися через ревнощі

Запальні жінки з частими змінами настрою, схильні до постійної ревнощів, мають невротичний тип нервової системи, частіше страждають в старості від хвороби Альцгеймера.
Дані були встановлені вченими з Університету Гетеборга. Всього в дослідженні взяли участь 800 жінок, середній вік добровольців становив 46 років. Спостереження за жінками тривало 38 років, повідомляє Science World Report. Жінки заповнили опитувальники на самому початку дослідження. Вчених цікавив тип особистості, рівень невротизму, спрямованість характеру (інтроверсія або екстраверсія) і здатність до запам'ятовування інформації. Крім того, було вивчено рівень стресу, нервозності, наявність або відсутність у кожного окремого індивіда безсоння. Всі параметри оцінювалися за п'ятибальною шкалою.
Як виявилося, постійний невротичний стан удвічі підвищує ризик розвитку хвороби Альцгеймера в старості. Раніше вчені вивчали вплив соціальних чинників, рівня освіти, наявності або відсутності певних генів. Подібне дослідження проводиться вперше. Подібні дослідження – важлива частина у встановленні механізмів розвитку патології. Поки що засобу, який виліковував би пацієнта від хвороби Альцгеймера не існує, однак його розробка здійснюється.
0 820
6-10-2014, 20:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Такі мереживні паски-крафіни мають досить незвичний вигляд - нагадують водночас кекс і круасан
Всі рецепти ...
• Теги