додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Спеціалісти порушили питання щодо правильного харчування студентів

Результати проведеного на одному американському сайті опитування схвилювали фахівців з галузі охорони здоров'я та дієтології.
У перший рік навчання студенти в середньому набирають 4,9 кілограма. Двоє студентів із трьох помітили прибавку у вазі вже в перші навчальні дні. Студенти в середньому витрачають на їжу 160 доларів на тиждень. До кінця навчання до 70% набирає зайві кілограми (від 6 до 30 кг), пише The Daily Mail.
Всього в дослідженні взяли участь 2,5 тисячі молодих людей у віці від 18 років. Більшість починало більше їсти через зростання навантаження, постійний стрес, прийом алкоголю і нестачу часу. Гроші, як правило, у студентів йдуть на напівфабрикати і готову їжу з фаст-фуду. Молода людина не може знайти достатньо часу, щоб приготувати смачну і здорову їжу, тому надає перевагу швидким і поживним продуктам. 3-5 походів в ресторан швидкого харчування – абсолютна норма. Цікаво, як студенти оптимізують свої витрати на їжу з часом. Якщо в першому семестрі на продукти йшло 160 доларів на тиждень, то в другому витрати знижувалися до 95 доларів, на третьому – до 75 доларів. Значна кількість грошей у молодих людей йде на алкоголь, що насторожує фахівців. Вчені радять студентам розумніше витрачати кошти і намагатися харчуватися правильно.
0 880
6-10-2014, 16:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти
• Теги