додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Сучасний термометр дозволить не відвідувати лікаря

Вчені створили унікальний портативний пристрій, який здатний попередити людину в разі виникнення відхилень в роботі серця або в тому випадку, якщо потрібно нанести зволожувальний крем, розповідає The First Post.
Пристрій розміром всього п'ять сантиметрів. Його можна носити як наручний годинник. Головне – прямий контакт зі шкірою.
В основі лежать бездротові технології – більше трьох тисяч рідких кристалів, які поміщені на гнучку основу. Ця система дуже чутлива до температурних змін. За змінами кольору пристрою людина може зрозуміти, який її стан. При цьому носити цей пристрій зручно. Людина практично його не помічає.
Зміни температури тіла говорять про показники кровообігу. А це маркер серцево-судинного статусу і ступеня зволоженості шкіри. Коли кристал визначає температуру, він змінює колір. Це відбувається з усіма кристалами на поверхні браслета одночасно. Результат видається менш ніж за 30 секунд. До речі, у пристрою є незалежна система обігріву, яка працює від електромагнітних хвиль. Ця система також використовується для визначення термічних властивостей шкірного покриву.
0 1 069
2-10-2014, 08:30

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Кабачки — майже універсальний та надзвичайно корисний овоч, який можна додавати в салат, використовувати як гарнір до м'яса
Всі рецепти ...