додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Шведські вчені відкрили секрет чоловічого довголіття

Вчені з Шведського науково-дослідного інституту в рамках останнього дослідження з’ясували, як збільшити тривалість життя середньостатистичного чоловіка.
У підсумку фахівці прийшли до традиційних рекомендацій. Шведські вчені впевнені, у здоровому тілі – здоровий дух. Головне – це фізична форма людини. Розмір талії чоловіка не повинен перевищувати 94-х сантиметрів. Здоровий спосіб життя, правильний харчовий раціон здатні відбудувати ідеальний процес метаболізму і значно продовжити життя
Чоловіки повинні відмовитися від шкідливих звичок: куріння і вживання алкоголю. Це допоможе виграти кілька десятків років у самого себе і природи. Щоденні прогулянки також чудовий спосіб зміцнити власне здоров'я. Вчені встановили, достатньо 45 хвилин на свіжому повітрі щодня. Це середньостатистична прогулянка з роботи або на роботу пішки. При наявності будь-яких захворювань слід звертатися до свого лікаря і не затягувати з медичними консультаціями. Тоді можна говорити про значне збільшення тривалості життя. Втім, всі перераховані вище поради актуальні не тільки до чоловічого населенню, але і для всіх жінок.
0 825
29-09-2014, 10:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Спробуйте цей чудовий шоколадно-банановий хліб. Він простий у приготуванні та дуже смачний
Всі рецепти ...