додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Небезпечний респіраторний вірус поширюється в Канаді

Через нього вже довелося госпіталізувати кілька дітей.
Офіційно підтверджені факти захворювання зафіксовані в Альберті, Британській Колумбії, Онтаріо. Хворі госпіталізовані у Віндзорі, Гамільтоні, Оттаві та Торонто, передає The Star.
Це ентеровірус D68 (EV-D68), що гуляє по сусідніх Штатах із серпня поточного року. У США вірус заразив сотні дітей. І багато хто з них виявилися в відділеннях інтенсивної терапії. Щодо Канади, то минулого тижня 14 осіб заразилися в Гамільтоні, 4 – перебувають у Дитячому госпіталі Східного Онтаріо, Оттава. На цьому тижні одного зараженого виявили у Віндзорі, одного – в Торонто.
За словами епідеміологів, вірус, швидше за все, буде поширюватися по країні. І ставитися до нього варто з великою обережністю. Якщо дитина погано почувається, важко і часто дихає, необхідно викликати швидку допомогу. Зараз число постраждалих дітей незмінно зростає. Прогнози поки що не робляться. Відомо лише те, що вірус EV-D68 пов'язаний з вірусом звичайної застуди. Він передається повітряно-крапельним шляхом і через заражені поверхні. Серед незначних симптомів – нежить, лихоманка, кашель, біль у тілі. Найвищий ризик заразитися у дітей з астмою та іншими легеневими захворюваннями.
0 921
26-09-2014, 16:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Такі мереживні паски-крафіни мають досить незвичний вигляд - нагадують водночас кекс і круасан
Всі рецепти ...
• Теги