|
|
|
Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" |
Ваше здоров'я / НовиниКопчений лосось, вирощений на фермах у Шотландії, містить більше жиру, ніж піца, показало дослідження. Також у продуктах цього типу можна знайти утричі більше жиру, ніж у рибі, яка росла в диких умовах, пише The Telegraph. Взагалі ж у лососеві міститься омега-3 жирна кислота, яка корисна для здоров'я. Жирну рибу слід їсти мінімум раз на тиждень. Але лосось, вирощений у неволі, набирає вагу, перебуваючи в обмежених умовах. Це "овоч" серед риб. Підсумок – накопичення великої кількості жиру. Так, у піці "Маргарита" міститься 6,4 грама жиру на 100 грамів ваги, а ось в копченому лососі – приблизно 9,9-14 грамів. У дикому лососеві – 3,2 грама. Експерти закликають людей, які стежать за своєю вагою, уникати продуктів з лосося, вирощеного в неволі. Він може приховувати в собі зайві калорії і жир. При цьому в такій рибі мало жирної кислоти омега-3. Тобто "мінуси" переважують можливі "плюси". Хоча в теорії в штучно вирощеній рибі повинно бути більше кислоти через високий відсоток жирності. Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Загрузка...
|
Смачні рецепти
• Теги
Буковина ДТП Зеленський Каспрук Росія Україна Чернівці аварія афіша вибори відключення війна війна з Росією день ангела депутати долар діти карантин клуби концерти коронавірус курс валют кіно міська рада новини новини Буковини новини України новини Чернівців палац кіно Кобилянської погода пожежа поліція православний церковний календар ремонт смерть суд футбол хвороба євро іменини
include('ukrnet48540fyanfv51hdiox906d/links.php'); echo makeUkrnetLink(); ?> include($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/_lm8ea8f138e7abf12fd3b69de62a906877/linkmoney.php');?> |