додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Штучно вирощений лосось – один із найжирніших продуктів

Копчений лосось, вирощений на фермах у Шотландії, містить більше жиру, ніж піца, показало дослідження.
Також у продуктах цього типу можна знайти утричі більше жиру, ніж у рибі, яка росла в диких умовах, пише The Telegraph.
Взагалі ж у лососеві міститься омега-3 жирна кислота, яка корисна для здоров'я. Жирну рибу слід їсти мінімум раз на тиждень. Але лосось, вирощений у неволі, набирає вагу, перебуваючи в обмежених умовах. Це "овоч" серед риб. Підсумок – накопичення великої кількості жиру. Так, у піці "Маргарита" міститься 6,4 грама жиру на 100 грамів ваги, а ось в копченому лососі – приблизно 9,9-14 грамів. У дикому лососеві – 3,2 грама.
Експерти закликають людей, які стежать за своєю вагою, уникати продуктів з лосося, вирощеного в неволі. Він може приховувати в собі зайві калорії і жир. При цьому в такій рибі мало жирної кислоти омега-3. Тобто "мінуси" переважують можливі "плюси". Хоча в теорії в штучно вирощеній рибі повинно бути більше кислоти через високий відсоток жирності.
0 1 258
17-09-2014, 18:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти
Кутя

Кутя здається простою стравою лише на перший погляд. Насправді вона вимагає точності, терпіння та розуміння процесів
Всі рецепти ...