додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Жінки, які страждають від психічних захворювань, частіше стикаються з насильством

Відомо, що жінки у п’ять разів частіше стикаються з сексуальним насильством і удвічі-утричі частіше страждають від побутового насильства.
Гвалтівниками нерідко бувають люди з розладами психіки. Нове дослідження, проведене вченими з Університетського коледжу Лондона, показало: жінки з тяжкими психічними захворюваннями частіше стають жертвами сексуального та сімейного насильства, повідомляє The Times of India.
У дослідженні взяли участь 303 хворих, які проходили амбулаторне лікування. 60% учасниць страждали від шизофренії. Вони заповнили анкету про побутове і сексуальне насильство. Відповіді вчені порівняли з даними дослідження, проведеного в 2011-2012 роках. У ньому брали участь 22606 осіб.
Результати були скориговані з урахуванням соціально-економічних факторів, включаючи вік, етнічну приналежність і сімейний стан. З’ясувалося, що 40% опитаних жінок з серйозними психічними розладами в зрілому віці стикалися із згвалтуванням або спробою згвалтування. 53% учасниць після цього намагалися покінчити життя самогубством.
0 884
11-09-2014, 16:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти
• Теги