додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Чоловік, який схуд на 100 кілограмів, не переніс видалення зайвої шкіри

В Англії вивчаються обставини смерті 48-річного чоловіка, який помер під час хірургічної операції.
Він страждав від ожиріння і зумів скинути 100 кг, але не зміг пережити процедуру видалення зайвої шкіри.
Для багатьох жертв ожиріння, які змогли позбутися значної кількості зайвої ваги, проблема зайвих обсягів шкіри стає найбільш гострою. Через цей дефект люди не можуть повноцінно хвалитися своєю стрункою фігурою, оскільки зайву шкіру постійно доводиться якось фіксувати на тілі. У багатьох країнах держава оплачує гастрошунтовання, що призводить до радикального схуднення, але не фінансує косметичну операцію з видалення надлишків шкіри.
48-річний англієць Ендрю Росс пройшов через гастрошунтування, коли його вага становила 258 кг, і він страждав від морбідного ожиріння. Протягом двох років чоловік втратив близько 100 кг, і зайва шкіра почала серйозно отруювати його життя. Зрештою, йому вдалося зібрати гроші на операцію з видалення шкіри в приватній лікарні Spire Manchester Hospital.
Однак незабаром після того, як Ендрю ввели в наркоз і спробували інтубувати, у нього на цілих 10 хвилин зупинилося серце. Пацієнта вдалося реанімувати, але він так і не прийшов до тями, оскільки отримав велике ушкодження мозку. Операцію скасували, Ендрю відправили в реанімацію, де він і помер через п'ять місяців через пневмонію.
Як показало розслідування, чоловік мав збільшене серце і страждав від гіпертонії, пов'язаної із зайвою вагою. Крім того, у нього були астма і діабет. Незважаючи на цей букет хвороб, операція з видалення зайвої шкіри була схвалена.
0 1 031
10-09-2014, 14:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Такі мереживні паски-крафіни мають досить незвичний вигляд - нагадують водночас кекс і круасан
Всі рецепти ...
• Теги