додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Експрес-догляд не врятує шкіру від зневоднення

Юлія Коляда, лікар-дерматокосметолог розповідає, чи потрібно багато часу витрачати на догляд за шкірою.
"Звичайно, не у всіх є час на повноцінний догляд. Потім часто постає завдання швидко привести себе до ладу, освіживши зовнішній вигляд. Нині в магазинах можна знайти велику кількість продуктів, які обіцяють створити диво практично миттєво. Серед таких продуктів – експрес- маски.
Експрес-маски, звичайно ж, працюють, але питання, на який проміжок часу вистачає дії від такої маски. Поверхневі шари шкіри такі маски, безумовно, зволожать. Однак ця волога випарується вже через кілька годин.
Навіть якщо ви витримаєте таку маску на обличчі три години, ефекту більше і довше не буде, оскільки компоненти засобів цього типу дуже великі за своєю структурою і фізично не можуть проникнути глибше епідермісу.
Не забувайте, що наша шкіра є найголовнішим бар'єром і захистом від оточуючих шкідливих об'єктів. У тому числі, від великих елементів косметичних засобів. Щоб уникнути зневоднення шкіри, потрібно пити щодня мінімум вісім склянок води".
0 1 009
4-09-2014, 18:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Кабачки — майже універсальний та надзвичайно корисний овоч, який можна додавати в салат, використовувати як гарнір до м'яса
Всі рецепти ...