додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Чоловік вилікувався від раку коноплею

Торік у англійця Майка Катлера лікарі виявили ракові клітини в печінці. Літній чоловік вирішив лікуватися самостійно.
Ще 2009 року в Майка Катлера знайшли рак печінки після того, як чоловік знепритомнів на роботі. Для порятунку життя Майка була потрібна пересадка печінки, його помістили в список людей, які потребують трансплантації, і в листопаді того ж року операція була проведена. Через деякий час медики привітали Майка – хвороба повністю зникла.
Однак наприкінці 2012 року ракові клітини з'явилися у вже новій печінці. Цього разу лікарі вже нічим не могли допомогти Майку, запропонувавши йому звернутися в хоспіс. Однак Катлер проявив рішучість у боротьбі з раком печінки.
Майк заходився шукати інформацію в Інтернеті і на YouTube. Він дізнався, що конопляна олія вважається серед певного кола осіб чудовими ліками. Після цього чоловік почав вирощувати коноплю просто у себе вдома, а потім приймати препарат, зроблений на її основі. Майк стверджує, що вже через три дні після початку курсу дикий біль, який мучив його тривалий час, відступив.
У травні цього року Майк побував на контрольному огляді в лондонському медцентрі Royal Free Hospital. Вражені медики повідомили дідові 9 онуків, що ракові клітини з його печінки повністю зникли. А представник лікарні підтвердив, що після пересадки печінки в 2009 році Майк не отримував жодного традиційного лікування.
0 814
25-07-2014, 12:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти
• Теги