додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Покращити сексуальне життя допоможуть яблука

Великий вміст в яблуках поліфенолів і антиоксидантів збільшує приплив крові до органів малого тазу.
До того ж в яблуках виявлений флоридзин. Цей естроген, схожий з жіночим гормоном естрадіолом, допомагає поліпшити якість піхвової змазки. Експеримент італійських дослідників показав, що регулярне споживання яблук покращує статеве життя. Явного зв'язку в цьому не простежується. Мабуть, грає роль той фактор, що жінки, які регулярно вживають яблука, мають міцне здоров'я, а тому у них сексуальне життя більш якісне.
В експерименті брала участь 731 жінка 18-43 років. Досліджувані вели активне сексуальне життя, не страждали депресією або статевими розладами, не приймали останнім часом будь-які медичні препарати. Досліджуваних поділили на 2 групи. Одні учасниці регулярно вживали яблука, а інші – яблука не їли. Жінки заповнили спеціальну анкету, в якій було 19 питань про частоту статевих актів, оргазми і загальне задоволення. Любительки яблук показали кращий результат у питаннях щодо змазки і загальної сексуальної функції.
0 1 031
21-07-2014, 20:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Кабачки — майже універсальний та надзвичайно корисний овоч, який можна додавати в салат, використовувати як гарнір до м'яса
Всі рецепти ...