додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Медики назвали цілющі квіти для організму

Дослідники з Китаю з’ясували, що деякі квіти можуть поправляти загальний стан здоров’я людини – зокрема тим, що покращують функціонування його мозкової системи.
До списку квітів, які здатні оздоровлювати, увійшли досить скромні на вигляд рослини, що не відрізняються пишною красою.
Проаналізувавши результати численних випробувань, китайські фахівці зробили висновок, що нарцис, шафран, пролісок і лаванда, на відміну від інших квітів, дійсно є носіями лікувального ефекту. Повідомляється, що завдяки використанню цих квітів були зафіксовані реальні випадки уповільнення процесів старіння мозку, регенерація відмерлих клітин і загальне поліпшення численних мозкових функцій.
Позитивний вплив зазначених квітів на організм людини вчені пояснюють тим, що ці рослини містять у своєму складі речовину галантамін. Цей рослинний компонент здатний активізувати передачу нейронів і значно покращує показники когнітивних функцій. У свою чергу, у шафрані, присутній колхицин, який надає сприятливу протизапальну дію і підвищує пружність зорових клітин у людей літнього віку. А лаванда містить речовини, які дозволяють боротися з безсонням і усувати тривожні і нервові синдроми.
0 1 063
18-07-2014, 18:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Мабуть, пельмені, разом з варениками — одна з найшвидших у приготуванні страв, коли не хочеться готувати
Всі рецепти ...
• Теги