додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Лікування вогнем: новий різновид спа-терапії

Ця новина неодмінно зацікавить любителів випробовувати на собі різноманітні екзотичні способи зцілення – від акупунктури до масажу живими зміями.
Найбільш просунуті спа-салони світу тепер пропонують заможним клієнтам оздоровлювати свої зманіжені організми справжнім живим вогнем.
Як легко здогадатися з назви, ця терапія припускає, що людина на якийсь час повинна опинитися у вогні. Під час однієї з таких процедур, наприклад, на клієнта одягають "вогняний канат", сплетений з 20 різних китайських трав. Канат покривається спеціальною захисною плівкою, зверху накидають два вологі рушники. Потім на рушники виливається алкоголь і вся конструкція підпалюється
На всяк випадок (якщо, наприклад, клієнтові стане дуже жарко або дискомфортно) протягом всієї процедури поруч стоїть напоготові співробітник спа-салону з мокрим рушником.
За відгуками пацієнтів, під час цього процесу вони відчувають, "як тепло наповнює все тіло".
Процедура ця придумана не нині. Кажуть, що вона бере початок у тибетській медицині, де щось подібне використовували для полегшення стресових станів і навіть лікування таких недуг, як депресія, діарея, нетравлення шлунку і безпліддя.
0 1 397
18-07-2014, 16:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти
• Теги