додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Учені вилікували рак, але цього ніхто не помітив

Канадські дослідники знайшли прості ліки від раку, але великі фармацевтичні компанії в цьому не зацікавлені.
Дослідники з Університету Альберти в Едмонтоні, Канада, вилікували рак, але в новинах і на телебаченні це майже не було освітлено. Це проста техніка, що використовує нескладний лікарський препарат.
У методі використовується діхлорацетат (dichloroacetate), який в даний час застосовується для лікування порушень обміну речовин. Отож не варто хвилюватися про його побічні ефекти або тривалі наслідки. Цей препарат не вимагає патенту, так що всі можуть використовувати його повсюдно і дешево, а не використовувати дорогі препарати від раку, які створюються великими фармацевтичними компаніями.
Канадські вчені перевірили діхлорацетат на клітинах людини; препарат вбив ракові клітини легенів, молочної залози і мозку, але не торкнувся здорових. Препарат був протестований на пацюках з важкими формами пухлин; їхні ракові клітини скоротилися, коли їх почали поїти водою з додаванням діхлорацетату.
Також відомо, що ллняна олія має профілактичну дію від розвитку онкології. Але цього теж не беруть до уваги.
Препарат широко доступний, техніка його використання проста, так чому це не цікаво великим фармацевтичним компаніям? І чому в цьому відкритті не були зацікавлені ЗМІ?
У людському тілі існують природні протиракові клітини, мітохондрії, але щоб вони почали діяти, їх треба "підштовхнути". Вчені звикли думати, що клітини мітохондрії пошкоджені і, отже, неефективні проти раку.
Тому замість них вони зосередилися на гліколизі, який менш ефективний. У боротьбі з раком і ацидозом виробники зробили ставку на метод гліколізу. Однак метод використання діхлорацетату покладається на мітохондрії; препарат "пробуджує" клітини, які починають боротися з раковими клітинами.
Помічено, що сода від раку теж цілком ефективна. Однак її користь в цьому сенсі поки що не доведена вченими.
Фармацевтичні компанії не інвестують кошти в ці дослідження, тому що метод діхлорацетату не можна запатентувати, а без патенту вони не зможуть заробляти гроші, як вони роблять це зараз зі своїм патентом лікування СНІДу.
0 1 084
17-07-2014, 12:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Такі мереживні паски-крафіни мають досить незвичний вигляд - нагадують водночас кекс і круасан
Всі рецепти ...
• Теги