додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Танці тренують м’язи тазового дна

Під час цього дослідження вчені додали танцювальні вправи до обов'язкового курсу фізіотерапії при слабкості м'язів тазового дна.
У результаті у всіх пацієнтів (24 особи) значно знизилося підтікання сечі, чого не спостерігалося при звичайному курсі вправ.
Крім того, ніхто з учасників не захотів покинути дослідження, зате спостерігався наплив нових бажаючих. Прихильність пацієнтів до лікування – ключ до успішної терапії. Чим більше хворі хочуть тренуватися, тим швидше вони зміцнюють м'язи тазового дна. Вчені пояснюють, що їх метою в даному дослідженні була мотивація жінок на відвідування занять щотижня.
Вони швидко зрозуміли, що найбільше учасницям подобається танцювальна частина занять, через яку ніхто не хотів "прогулювати" уроки. Не можна виключати і соціальний аспект – жінки багато жартували і сміялися під час занять. Самі танці значно поліпшили ситуацію з нетриманням сечі у пацієнток. Під час занять жінкам доводилося швидко рухати ногами, щоб встигати за дівчиною на екрані, і одночасно зосереджуватися на утриманні сечі.
У результаті пацієнтки почали почуватися більш впевнено, оскільки вони навчилися тримати м'язи тазового дна в напрузі при виконанні будь-якої повсякденної роботи. Це перший досвід використання ігрових приставок при лікуванні нетримання сечі.
0 784
16-07-2014, 20:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Такі мереживні паски-крафіни мають досить незвичний вигляд - нагадують водночас кекс і круасан
Всі рецепти ...
• Теги