додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Девід та Вікторія Бекхеми розкрили головний секрет своєї привабливості

Зіркове подружжя змащують свої обличчя солов’їним послідом.
Одна з найкрасивіших та відомих пар, світові ікони стилю Девід і Вікторія Бекхеми розкрили головний секрет своєї привабливості. Щоб завжди виглядати красивими і свіжими, зіркове подружжя змащують свої обличчя солов’їним послідом.
Експерти в галузі краси з’ясували, що у складі екскрементів голосистих птахів міститься ензим, що розщеплює ороговілі клітини, омертвіли верхні шари шкіри. А після нанесення маски на основі солов’їної посліду тіло стає, як у дитини: м’яке, свіже і сяюче.
А ще Вікторія намагається вмовити метросексуала Девіда харчуватися квітковим пилком, що теж значно скорочує кількість зморщок на обличчі. "22 амінокислоти, 12 вітамінів, 28 мінералів, – перерахувала Бекхем корисний склад пилку в інтерв’ю журналу Vogue. Будь ласка, не пишіть, що я зійшла з розуму! Ми ж не хочемо, щоб у нас були зморшки".
До слова, ні солов’їний послід, ні квітковий пилок Бекхемів не можуть перевершити в оригінальності секрет краси Дженніфер Еністон. Якось раз в інтерв’ю авторитетній британській газеті голівудська актриса на повному серйозі заявила, що використовує крем для обличчя на основі подрібнених кристалів з Марса.
0 771
16-07-2014, 18:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Як готувати класичну італійську лазанью за вдосконаленим рецептом
Всі рецепти ...
• Теги