додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Кожний четвертий українець ходить на роботу з підвищеною температурою

Офісні працівники масово ігнорують симптоми захворювань.
В Україні 14% офісних працівників не можуть взяти лікарняний навіть у разі крайньої необхідності, але більшість "білих комірців" дорожать своїм здоров'ям. Про це свідчать дані дослідження, проведеного кадровим порталом hh.ua.
Так, три чверті працівників не ходять на роботу при високій температурі. Проте загальна слабкість і погане самопочуття, які не супроводжуються температурою, зможуть зупинити тільки кожного четвертого офісного трудоголіка.
Давно відомо, що переносити хворобу "на ногах" шкідливо для здоров'я і загрожує ускладненнями. Проте 14% офісних працівників виходять на роботу, незважаючи на погане самопочуття та на високу температуру. Втім, далеко не всі "білі комірці" - завзяті трудоголіки, і готові на будь-які жертви заради роботи.
Висока температура є приводом не виходити на роботу для 76% працівників офісів. А ось самі по собі блювання і діарея зможуть зупинити тільки 41% і 27% працівників відповідно. При загальній слабкості і поганому самопочутті відсидить вдома тільки кожен четвертий офісний співробітник. В основному офісні працівники часто ігнорують симптоми захворювань, і тільки деякі не прийдуть в офіс через кашель (14%), біль у горлі (14%), біль у животі (10%), нежить (9%), шкірне висипання (8%), біль у грудній клітці (6%) або ж через біль у м'язах (3%).
А ось будь-яке з цих проявів може стати приводом не йти на роботу тільки для одного з 20 працівників.
0 761
16-07-2014, 16:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Спробуйте цей чудовий шоколадно-банановий хліб. Він простий у приготуванні та дуже смачний
Всі рецепти ...