додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

У матері двох дітей найбільші штучні груди

34-річну Деббі Деламер з Уельсу визнали володаркою найпишнішого бюсту по всій Великобританії.
Щоправда, ці дивовижні груди штучні, адже лікарі закачали туди майже три літри силікону.
Мати двох дітей Деббі Деламер з раннього підліткового віку мріяла мати пишні груди. У цілому вона пройшла через три збільшення грудей, від натурального 30DD до запаморочливого 30KK (еквівалент шостого-сьомого розміру). При цьому зріст жінки складає всього 152 см. Сама Деббі пишається тим, що носить звання володарки найпишнішого штучного бюсту, яке приносить їй відчутний дохід.
По-перше, у Деббі є тисячі шанувальників, а по-друге, вона відправляє всім бажаючим свої знімки топлес у відповідь за сплату 3 фунтив. Лікарі закачали в бюст Деббі майже три літри силікону. До речі, третє за рахунком збільшення грудей хірурги проводити відмовлялися, вважаючи, що жінка вже вийшла за всі розумні рамки. Але Деббі зуміла відшукати лікаря з приватної клініки в Лондоні, який погодився на операцію, отримавши 8000 фунтів.
Сьогодні Деббі носить французькі грудні імпланти, виготовлені за спецзамовленням спеціально для неї. Їй також потрібні особливо міцні та спеціальні бюстгальтери. При цьому жінка продовжує щодня їздити на роботу - на автоскладальне підприємство. Деббі розповіла, що вона сидить трохи далі від конвеєра, ніж всі інші працівниці, оскільки їй заважають груди.
"Люди витріщаються на мене постійно, куди б я не йшла, - зізнається Деббі. - Але я отримую від цього задоволення. Мені подобається мій бюст, хоч він і не натуральний, і я хочу, щоб мої груди була настільки великими, наскільки це можливо!"
0 1 925
15-07-2014, 14:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Такі мереживні паски-крафіни мають досить незвичний вигляд - нагадують водночас кекс і круасан
Всі рецепти ...
• Теги