додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Стоматологи в Дубаї створили найдорожчу усмішку у світі

Арабські фахівці розробили і впровадили у виробництво методику "найдорожчої посмішки у світі", вартість якої становить 153 тисячі доларів.
Власники такої посмішки будуть носити у себе в роті дорогоцінну колекцію з золота і діамантів.
Повідомляється, що на один примірник такої "усмішки" йде 10 грамів золота і 160 діамантів загальною вагою 2,5 карата. Діаманти кріпляться на грілзи, що представляють собою золоті знімні декоративні накладки на зуби. Така усмішка виявиться сліпучою в буквальному сенсі - мерехтіння діамантів, як вважають розробники, є найкращим свідченням високого статусу її володаря. Керівництво клініки Liberty Dental Clinic, що запропонувала дану послугу, заявило, що на золото та дорогоцінні камені для грілзів ними був отриманий сертифікат якості Міжнародного гемологічного інституту в Бельгії.
За словами стоматологів, для носіння дорогоцінних грілзів не потрібна попередня підготовка ротової порожнини або інші спеціальні процедури, наприклад, свердління зубів, установка імплантів і так далі. Водноча фахівці підкреслюють, що дивовижний аксесуар має суто декоративну функцію і носити його слід лише в певних ситуаціях, а не постійно, - наприклад, на вечірках.
Цікаво, що, незважаючи на екзотичність такої стоматологічної прикраси, на посмішку із золота і діамантів вже надійшли замовлення. Придбати дорогі "зуби" вирішили два клієнта - дівчина з Об'єднаних Арабських Еміратів і чоловік з Катару. Імена клієнтів клінікою не розголошуються. Стоматологи оголосили, що частина прибутку від продажів рекордно дорогої "усмішки" буде пожертвувана на дитячу благодійність.
0 816
14-07-2014, 18:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Спробуйте цей чудовий шоколадно-банановий хліб. Він простий у приготуванні та дуже смачний
Всі рецепти ...