додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Стати жайворонком можна за умови дотримання правил

Люди, які встають рано, не тільки мають більше часу на роботу і відпочинок, але й можуть похвалитися зниженим рівнем стресу.
Фахівці радять лягати спати, коли організм втомився, налагодити правильний режим і створити обстановку, що дозволяє нормально спати. У таких умовах прокидатися вранці буде набагато легше, пише Can India.
Щодня людина повинна спати по 7-9 годин. Те, що організм отримує під час сну, жодна вітамінна добавка не зможе забезпечити. Зі спальні слід прибрати телевізори, а перед сном не варто використовувати мобільні пристрої. Мінімум за годину до сну необхідно вимикати свої гаджети.
Якщо людина втомилася і хоче лягти спати раніше, ніж звичай, то не варто ігнорувати сигнали тіла. Якщо ж є проблеми з засинанням, слід обзавестися заспокійливої книгою, заварити собі чай з ромашкою або лавандою. Можна підібрати набір рутинних справ, які будуть налаштовувати на правильний лад. У самій спальні не повинно бути нагромадження речей, адже ця кімната асоціюється зі спокоєм. Тільки тоді мозку вдасться розслабитися. Також дотримуватися режиму легше, коли у вас розплановано багато справ на тиждень.
0 690
27-06-2014, 14:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Такі мереживні паски-крафіни мають досить незвичний вигляд - нагадують водночас кекс і круасан
Всі рецепти ...
• Теги