додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Шинка та хотдоги підвищують ризик інфаркту

Необроблене м'ясо не містить канцерогенів та інших токсичних продуктів.
Чоловіки, які регулярно їдять оброблене червоне м'ясо, ризикують отримати серцеву недостатність і в підсумку померти.
Шведські дослідники стверджують, що чоловіки, які з'їдали по 2-3 скибочки шинки або салямі, або хотдог щодня, тим самим підвищували на 28 відсотків ризик серцевої недостатності, і більш ніж удвічі – ризик смерті внаслідок захворювань серця, порівняно з чоловіками, які їли менше обробленого м'яса.
0 662
23-06-2014, 14:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти
Кутя

Кутя здається простою стравою лише на перший погляд. Насправді вона вимагає точності, терпіння та розуміння процесів
Всі рецепти ...