додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Шинка та хотдоги підвищують ризик інфаркту

Необроблене м'ясо не містить канцерогенів та інших токсичних продуктів.
Чоловіки, які регулярно їдять оброблене червоне м'ясо, ризикують отримати серцеву недостатність і в підсумку померти.
Шведські дослідники стверджують, що чоловіки, які з'їдали по 2-3 скибочки шинки або салямі, або хотдог щодня, тим самим підвищували на 28 відсотків ризик серцевої недостатності, і більш ніж удвічі – ризик смерті внаслідок захворювань серця, порівняно з чоловіками, які їли менше обробленого м'яса.
0 610
23-06-2014, 14:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Марципан набагато легше приготувати вдома, ніж ви можете подумати
Всі рецепти ...