|
|
|
Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" |
Ваше здоров'я / НовиниЕмілі Габрінскі з Вищої школи бізнесу Стенфордського університету показала, як формується харчова пам'ять і як вона впливає на харчову поведінку. Виявилося, останній шматочок, який ми відкушуємо від продукту, допомагає сформуватися тривалим спогадами про їжу і визначає те, чи захоче людина цей продукт пізніше, пише Free Malaysia Today. Спеціаліст залучила до роботи 134 добровольців. Їх попросили вибрати улюблений смак крекерів з трьох представлених. При цьому давали різні порції улюбленого продукту. Якщо людина з'їдала найбільшу порцію (15 крекерів), то вона отримувала менше задоволення, ніж група, яка з'їдала по 3 крекери. І ця група раніше починала просити про подарунок у вигляді упаковки вподобаних крекерів. При цьому було встановлено: слова-нагадування можуть оживити спогади. Про це свідчить експеримент, під час якого добровольців попросили випити склянку соку. При цьому їм нагадали, наскільки приємний перший ковток. І внаслідок цього вони раніше починали вимагати в подарунок упаковку соку. Можливо, відсутність слів-нагадувань і активне споживання корисних продуктів у великих обсягах дозволить довше залишатися ситим у психологічному плані. Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Загрузка...
|
Смачні рецепти
• Теги
Буковина ДТП Зеленський Каспрук Росія Україна Чернівці аварія афіша вибори відключення війна війна з Росією день ангела депутати долар діти карантин клуби концерти коронавірус курс валют кіно міська рада новини новини Буковини новини України новини Чернівців палац кіно Кобилянської погода пожежа поліція православний церковний календар ремонт смерть суд футбол хвороба євро іменини
include('ukrnet48540fyanfv51hdiox906d/links.php'); echo makeUkrnetLink(); ?> include($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/_lm8ea8f138e7abf12fd3b69de62a906877/linkmoney.php');?> |