|
|
|
Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" |
Ваше здоров'я / НовиниНаукова група з Дикінського Університету з’ясувала, чому деякі люди схильні до переїдання. Кожна людина має свій рівень чутливості смакових рецепторів. Недостатня чутливість не дозволяє розпізнавати жир у продуктах, що стає причиною споживання великих обсягів їжі й ожиріння, пише The Daily Mail. Учені досліджували чутливість до смаку жиру в добровольців. Люди протягом чотирьох днів отримували один зі сніданку (білковий, вуглеводний, жирний). В обід можна було їсти все, що забажаєш – накритий шведський стіл чекав добровольців. Протягом усіх чотирьох днів учені враховували дані про ступінь ситості, обсяги поглинених калорій. Виявилося, що люди з недостатньою активністю рецепторів, відповідальних за сприйняття жиру в їжі, споживали більше калорій, а в раціоні переважали смажені продукти. Учені припускають, що в цілої групи з ожирінням є таке відхилення апарату, яке відповідає за відчуття смаку. Відзначимо, крім жирного, людина може розпізнавати солоні, гіркі, кислі, солодкі, білкові продукти. Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Загрузка...
|
Смачні рецепти
• Теги
Буковина ДТП Зеленський Каспрук Росія Україна Чернівці аварія афіша вибори відключення війна війна з Росією день ангела депутати долар діти карантин клуби концерти коронавірус курс валют кіно міська рада новини новини Буковини новини України новини Чернівців палац кіно Кобилянської погода пожежа поліція православний церковний календар ремонт смерть суд футбол хвороба євро іменини
include('ukrnet48540fyanfv51hdiox906d/links.php'); echo makeUkrnetLink(); ?> include($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/_lm8ea8f138e7abf12fd3b69de62a906877/linkmoney.php');?> |