|
|
|
Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" |
Ваше здоров'я / НовиниЦе пов'язано з високою температурою повітря, виїздами на природу, використанням більшої кількості продуктів, які термічно не обробляються (фрукти, овочі, зелень). Неправильне зберігання продуктів і страв, порушення технології приготування та правил гігієни призводять до харчових отруєнь та інфекційних захворювань, які передаються з їжею. Інфекціоністи дали рекомендації, як уникнути харчових отруєнь в спекотний період. Зокрема готову їжу можна купувати тільки в місцях, де належно організовано її виробництво, зберігання і реалізація. Враховуйте термін придатності. Пам'ятайте, що страви з м'яса, кондитерські вироби з кремом зберігаються при температурі +2... +6 °С обмежений час. Залишки страв на наступний день потрібно піддавати повторній термічній обробці. Правильно розміщуйте продукти в холодильнику: готові страви і майже готові напівфабрикати – на верхніх полицях, сирі продукти – на нижніх. Не беріть в поїздку продукти, які швидко псуються. Якщо ви відчуваєте симптоми харчового отруєння, не можна готувати їжу для сім'ї та гостей, а потрібно якомога раніше звернутися по медичну допомогу. Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Загрузка...
|
Смачні рецепти
• Теги
Буковина ДТП Зеленський Каспрук Росія Україна Чернівці аварія афіша вибори відключення війна війна з Росією день ангела депутати долар діти карантин клуби концерти коронавірус курс валют кіно міська рада новини новини Буковини новини України новини Чернівців палац кіно Кобилянської погода пожежа поліція православний церковний календар ремонт смерть суд футбол хвороба євро іменини
include('ukrnet48540fyanfv51hdiox906d/links.php'); echo makeUkrnetLink(); ?> include($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/_lm8ea8f138e7abf12fd3b69de62a906877/linkmoney.php');?> |