додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Як не отруїтися влітку

Це пов'язано з високою температурою повітря, виїздами на природу, використанням більшої кількості продуктів, які термічно не обробляються (фрукти, овочі, зелень).
Неправильне зберігання продуктів і страв, порушення технології приготування та правил гігієни призводять до харчових отруєнь та інфекційних захворювань, які передаються з їжею.
Інфекціоністи дали рекомендації, як уникнути харчових отруєнь в спекотний період. Зокрема готову їжу можна купувати тільки в місцях, де належно організовано її виробництво, зберігання і реалізація. Враховуйте термін придатності.
Пам'ятайте, що страви з м'яса, кондитерські вироби з кремом зберігаються при температурі +2... +6 °С обмежений час. Залишки страв на наступний день потрібно піддавати повторній термічній обробці.
Правильно розміщуйте продукти в холодильнику: готові страви і майже готові напівфабрикати – на верхніх полицях, сирі продукти – на нижніх. Не беріть в поїздку продукти, які швидко псуються.
Якщо ви відчуваєте симптоми харчового отруєння, не можна готувати їжу для сім'ї та гостей, а потрібно якомога раніше звернутися по медичну допомогу.
0 769
28-05-2014, 08:30

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Марципан набагато легше приготувати вдома, ніж ви можете подумати
Всі рецепти ...