додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Новий засіб від астми діє краще, ніж традиційні ліки

Засіб під назвою AMG 157 являє собою інгібітор тимічного стромального лімфопоетина (TSLP). Препарат блокує синтез епітеліальних клітин і є важливою ланкою імунної відповіді організму. Засіб є антитілом, що зв'язуються з лімфопоетіном і не дозволяє йому контактувати з рецепторами.
AMG 157 випробували на 31 пацієнтові з атопічною бронхіальною астмою середнього ступеня тяжкості. Кожен пацієнт отримав по три ін'єкції препарату або плацебо. Далі вчені виміряли об'єм форсованого видиху за секунду. Також оцінювалася концентрація азоту у видихуваному повітрі і кількість еозинофілів у мокротинні і крові. Через 42 дні терапії в основній групі показник форсованого видиху був на 34% кращий, ніж у групі, яка отримувала плацебо. Через три місяці цей показник став кращим на 45,9%. Дуже важливо, що побічних ефектів за час випробування препарату відзначено не було. Тепер фахівці готуються здійснити серію випробувань ефективності препарату на пацієнтах з тяжкою формою бронхіальної астми.
0 1 205
27-05-2014, 16:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Кабачки — майже універсальний та надзвичайно корисний овоч, який можна додавати в салат, використовувати як гарнір до м'яса
Всі рецепти ...