|
|
|
Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" |
Ваше здоров'я / НовиниВчені довели, що ці рецептори роблять свій внесок у загальну тривалість життя людини, пише The Times of India. Дані були встановлені під час експерименту із плодовими мушками. Якщо відключити смакові рецептори, то можливий контроль тривалості життя комах. Вчені підтвердили припущення: гіркі продукти знижують тривалість життя, а солодкі збільшують цей показник. Дуже важливий показник – розпізнавання смаку води. Якщо мушка не могла розпізнати цей смак, вона жила на 43% довше, ніж зазвичай. Дані, отримані в рамках дослідження, доводять вплив сенсорного сприйняття на здоров’я, розповідає Скотт Плетчер з Університету Мічигану. Втрата смаку провокує перебудову організму. Тіло починає адаптуватися до відчуття браку інформації й життєво важливих речовин. У підсумку змінюється вибір продуктів харчування й поведінка організму. Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Загрузка...
|
Смачні рецепти
• Теги
Буковина ДТП Зеленський Каспрук Росія Україна Чернівці аварія афіша вибори відключення війна війна з Росією день ангела депутати долар діти карантин клуби концерти коронавірус курс валют кіно міська рада новини новини Буковини новини України новини Чернівців палац кіно Кобилянської погода пожежа поліція православний церковний календар ремонт смерть суд футбол хвороба євро іменини
include('ukrnet48540fyanfv51hdiox906d/links.php'); echo makeUkrnetLink(); ?> include($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/_lm8ea8f138e7abf12fd3b69de62a906877/linkmoney.php');?> |