|
|
|
Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" |
Ваше здоров'я / НовиниНезважаючи на велику кількістю вуглеводів, його споживання знижує рівень цукру в крові й ризик розвитку цукрового діабету другого типу, пише Xinhua. Уся справа у великій кількості клітковини в житньому й пшеничному хлібі з висівками. Клітковина належить до вуглеводів, які не перетравлюються, вона покращує процес травлення. У рамках дослідження вчені з’ясували, що цільнозерновий хліб покращував показники здоров'я не тільки в людей із розладами метаболізму, але й у здорових індивідів. Відзначимо, це не перше дослідження, що доводить корисні властивості цільнозернового хліба. До цих пір учені не можуть встановити, як цей продукт зменшує ризик цукрового діабету. Одне відомо точно – клітковина діє на процес перетравлення в шлунку й кишечнику, формує мікрофлору. Можливо, у цьому й полягає корисність хліба. Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Загрузка...
|