|
|
|
Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" |
Ваше здоров'я / НовиниОдин із продуктів її розпаду, потрапляючи в мозок, допомагає контролювати почуття голоду. Притому, концентрація "гормонів голоду" в шлунково-кишковому тракті може не змінюватися. Експерти використовували сканер, який показує, що відбувається з ацетатом, найпоширенішою жирною кислотою, що виробляється в кишечнику, при розкладанні клітковини. Вважається, подібні жирні кислоти метаболізуються в печінці. Однак з'ясувалося, що ацетат потрапляє в мозок, де він осідає в гіпоталамусі – ділянці, що контролює голод. Клітковина може стати універсальним засобом проти ожиріння. Перспективним буде створення препарату на основі ацетату або зміна самої клітковини з метою збільшення відсотка жирної кислоти, що вивільняється в кишечнику. Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Загрузка...
|
Смачні рецепти
Щоб курятина була соковитою і не пересушеною, важливо дотримуватися правильних технік приготування
• Теги
include('ukrnet48540fyanfv51hdiox906d/links.php'); echo makeUkrnetLink(); ?> include($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/_lm8ea8f138e7abf12fd3b69de62a906877/linkmoney.php');?> |