додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Учені розробили мобільний сенсор для діагностики раку

Тепер фахівці з Кембриджської компанії Owlstone представляють увазі мобільний сенсор, що розпізнає маркери ракового процесу. Поки що ми маємо тільки прототип, проте вже через два роки на світ з'явиться перша робоча версія, пов'язана зі звичайним мобільним телефоном, пише The Daily Mail.
Раніше компанія не брала участь у розробках медичних приладів і займалася виявленням забруднень і слідів вибухових речовин. Новий сенсор складається з мікрочіпа, запрограмованого на пошук маркерів раку. Учені підкреслюють: новий пристрій має високу чутливість, діагноз можна буде встановити за будь-якої біологічної рідини. Уже проведені випробування ефективності та точності діагностики на людях. Апарат легко відрізняв хворого на рак від здорової людини. Новий метод значно прискорює процес встановлення діагнозу , роблячи діагностику раку звичайним скринінгом , який можна проводити кожному пацієнтові при візиті до лікарні.
0 831
5-05-2014, 12:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...
Чим небезпечний цукровий діабет?
Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Кулінарний блогер Дмитро Дорошенко пропонує приготувати традиційні американські панкейки, які люблять подавати на сніданок у США й Канаді
Всі рецепти ...