|
|
|
Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" |
Ваше здоров'я / НовиниЗокрема говорилося про вплив кольору посуду, розміру тарілки. Нове дослідження розповідає про формування смаку їжі та напоїв під впливом довкілля, пише BBC. Учені отримали цікаві дані. Скрипучі підлоги й наявність каміна, наприклад, підсилюють смак алкоголю. Це можна використовувати при виробництві та презентації віскі й вин. Тепер виробник повинен подбати не тільки про смакові якості продукту, але й про оформлення упаковки. "Це справжній простір для фантазії", – повідомляє директор компанії Diageo Нік Кін. Учені говорять про новий напрямок у харчовій промисловості – нейрогастрономію (зв'язок між смаковими відчуттями і їх формуванням на тлі довкілля та інших факторів). Як виявилося, на смак продуктів дійсно можна впливати, не змінюючи їхнього складу. Так, професор Спенс здійснив експеримент в одному з ресторанів. Фірмове блюдо закладу – морозиво з яєчнею й беконом. Під звуковий супровід – пищання курчат і смаження бекону – відвідувачі сильніше оцінювали м'ясну складову страви, ніж кульки морозива. Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Загрузка...
|
Смачні рецепти
• Теги
Буковина ДТП Зеленський Каспрук Росія Україна Чернівці аварія афіша вибори відключення війна війна з Росією день ангела депутати долар діти карантин клуби концерти коронавірус курс валют кіно міська рада новини новини Буковини новини України новини Чернівців палац кіно Кобилянської погода пожежа поліція православний церковний календар ремонт смерть суд футбол хвороба євро іменини
include('ukrnet48540fyanfv51hdiox906d/links.php'); echo makeUkrnetLink(); ?> include($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/_lm8ea8f138e7abf12fd3b69de62a906877/linkmoney.php');?> |