|
|
|
Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" |
Ваше здоров'я / НовиниВчені з Університету Пенсільванії в США вважають, що похмілля після 40 років стає важчим. Це пов'язано з тим, що після 30 років людське тіло відчуває дегідрацію, втрачаючи воду через старіння, і з віком процес посилюється. Але споживання людиною великої кількості води не змінить ситуацію. Алкоголь лише погіршує ситуацію зі зневодненням. Крім того, м'язова маса теж починає зменшуватися з віком, зате з'являється жир. Жирові тканини не нейтралізують алкоголь так, як м'язові. Тому під час похмілля відчуття слабкості зростає. "Багато людей з віком стають критично зневодненими. І відбувається це від природних процесів, супроводжуючих старіння. Наші органи, наприклад, стають менш ефективними. Тому тіло стає більш чутливим до сульфітів і таніну у вині. А значить, ми більше страждаємо від похмілля", - пояснив доктор Девід Ослин. Інше дослідження з'ясувало, що в структурі ДНК людини існує 39 генів, загальних для всіх людей і пов'язаних з алкоголізмом. Людей, які не схильні вживати спиртні напої, захищають від згубної звички особливі гени. Вчені стверджують, що алкоголізм не відноситься до спадкових захворювань. Але підтверджують, що в організмі кожної людини є гени, що підвищують схильність до алкоголю. Щоправда, вони не впливають на розвиток алкоголізму. Отримані дані допоможуть виробити на генетичному рівні стратегію в боротьбі з алкоголізмом як хворобою. Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Загрузка...
|
Смачні рецепти
Щоб курятина була соковитою і не пересушеною, важливо дотримуватися правильних технік приготування
• Теги
include('ukrnet48540fyanfv51hdiox906d/links.php'); echo makeUkrnetLink(); ?> include($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/_lm8ea8f138e7abf12fd3b69de62a906877/linkmoney.php');?> |