|
|
|
Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" |
Ваше здоров'я / НовиниВисокий дохід у поєднанні з вищою освітою найчастіше визначають вибір найбільш здорової їжі. Про це свідчать дані Міністерства сільського господарства США, повідомляє Bloomberg Businessweek. Дуже чітко це показує графік, який ми наводимо. Так, продуктовий набір американця з високим рівнем доходу включає овочі, фрукти (позначені зеленим кольором), молочні продукти (синій колір). А в раціоні бідних людей без вищої освіти переважно жирне молоко, квасоля, все, що містить тваринні жири (помаранчевий колір). М'ясо позначено рожевим, горіхи, зернові, ласощі - жовтим. Чим більше коло, тим більше різниця в споживанні цього продукту між певною групою і населенням в цілому. Тим не менш, важко пояснити, чому апельсиновий сік більше споживають випускники коледжів, які мають високий рівень доходів. А яблучний сік - випускники коледжів з низьким рівнем доходів. А ось цілі апельсини частіше їдять люди з низьким рівнем доходу, які мають середню освіту. Карта розбита на квадрати за доходами (Low-income - бідні, Mid-income - середні, High-income - багаті) і рівнем освіти (Less than High School - початкова або нижча, High School - середня, College - вища). Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Загрузка...
|
Смачні рецепти
• Теги
Буковина ДТП Зеленський Каспрук Росія Україна Чернівці аварія афіша вибори відключення війна війна з Росією день ангела депутати долар діти карантин клуби концерти коронавірус курс валют кіно міська рада новини новини Буковини новини України новини Чернівців палац кіно Кобилянської погода пожежа поліція православний церковний календар ремонт смерть суд футбол хвороба євро іменини
include('ukrnet48540fyanfv51hdiox906d/links.php'); echo makeUkrnetLink(); ?> include($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/_lm8ea8f138e7abf12fd3b69de62a906877/linkmoney.php');?> |