додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Текіла виявилася корисною для здоров’я

Натуральні цукри (агавіни), отримані з агави (рослини, з якого роблять текілу), змогли захистити піддослідних від ожиріння, викликаного неправильним харчуванням, і від діабету 2-го типу.

Вчені розбили групу піддослідних на сім підгруп. Першій групі давали звичайну воду, а решті – воду з аспартамом, глюкозою, фруктозою, сахарозою, сиропом агави або агавінамі. У підсумку ті, хто споживав воду з агавінамі, менше їли і набирали менше ваги. При цьому у них падали показники цукру в крові. Те ж відбувалося в контрольній групі, яка пила звичайну воду.

Агавіни працюють як клітковина. Тому вони не підвищують цукор і здатні стати універсальним підсолоджувачем. Це легкорозчинні цукру з низьким глікемічним індексом і особливо не виділяються запахом. Засіб з агавінамі просто необхідний діабетикам і людям з ожирінням.
0 1 296
8-04-2014, 12:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Марципан набагато легше приготувати вдома, ніж ви можете подумати
Всі рецепти ...