додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Гормон окситоцин – універсальне вирішення проблем в інтимному житті

Медична школа Ганновера провела експеримент з 29 парами. Деяким з них вводили окситоцин з назальним спреєм, а деяким – плацебо до занять сексом.
Після статевого контакту учасники повинні були заповнити анкету, яка стосувалася сексуального досвіду і ставлення до партнера, передає The Times of India. З'ясувалося: окситоцин не впливав на статевий потяг чи ступінь збудження ні у чоловіків, ні у жінок. Але він призводить до сильнішого оргазму. Особливо він допомагав чоловікам.
Чоловіки, які використали спрей з окситоцином, говорили, що ступінь задоволення статевим актом зросла. Деякі жінки зізналися: під час сексу їм було простіше ділитися своїми думками щодо бажань з партнером. Є підстави вважати, що окситоцин змінює певні аспекти сексуального досвіду і взаємодії партнерів. Це якщо у партнерів немає проблем зі здоров'ям.
Раніше вже було доведено, що окситоцин відіграє важливу роль у встановленні міжособистісних зв'язків тісної характеру. Однак майже ніхто не вивчав вплив гормону на сексуальну поведінку. Поки що фахівці ще не впевнені в тому, чи зможе окситоцин допомогти особам зі зниженим лібідо або еректильною дисфункцією.
0 1 239
7-04-2014, 18:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Ці пончики на сметані найбільше схожі до класичних, однак відрізняються простим рецептом
Всі рецепти ...
• Теги