додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Секс продовжує чоловікові життя

А чоловіки похилого віку у жодному разі не повинні відмовлятися від активних і регулярних статевих стосунків, оскільки вони сприяють збільшенню тривалості життя.
Спеціаліст з серцево-судинної хірургії з Франції Рональд Віраж, який спеціалізується на лікуванні різних видів сексуальної дисфункції, стверджує, що чоловік не повинен миритися з низьким лібідо. Збільшити сексуальне бажання можна і навіть потрібно, переконаний фахівець.
У представників чоловічої статі по мірі старіння погіршується стан кровоносних судин. Внаслідок цього надходження крові в пеніс зменшується, що й стає причиною проблем з ерекцією. У чоловіків, яким вже виповнилося 40 років, сповільнюється процес вироблення гормону тестостерон. Але численні дослідження фахівців доводять, що у чоловіків, які регулярно мають статеві контакти, рідше відзначаються еректильні дисфункції. До того ж якщо чоловік у п'ятдесятилітньому віці відчуває два або більше оргазми щомісяця, він має великі шанси прожити довго і не отримати інфаркт міокарда.
Французький фахівець настійно рекомендує у жодному разі не миритися з проблемами з ерекцією, оскільки можуть бути однією з ознак серйозних хвороб - атеросклерозу, цукрового діабету та ін.. Важливо усунути порушення сну, максимально уникати стресових ситуацій і намагатися не нервувати через дрібниці.
Не менш важливо задуматися про принципи складання щоденного раціону. До речі, нещодавно фахівці-сексологи заявили, що на потенції чоловіки негативно позначається тривале дотримання вегетаріанської дієти. Вони провели велике анкетування і з'ясували, що ті чоловіки, які звикли встановлювати обмеження в продуктах тваринного походження, частіше мали порушення статевої функції.
На думку дієтологів, організму чоловіка тваринна їжа необхідна для активізації продукції чоловічих статевих гормонів. Тваринні жири відсутні в рослинній їжі, тому завзяті вегетаріанці частіше страждають від проблем з потенцією.
0 1 070
26-03-2014, 12:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Мабуть, пельмені, разом з варениками — одна з найшвидших у приготуванні страв, коли не хочеться готувати
Всі рецепти ...
• Теги