|
|
|
Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" |
Ваше здоров'я / НовиниЕксперимент з 55 добровольцями показав ефективність підходу. Спочатку людям запропонували протягом 4 тижнів дотримуватися раціону з низьким рівнем солі. Далі 50% добровольців переходили на особливу програму скорочення обсягу споживання солі до 1500 міліграмів за рахунок використання спецій і трав, пише The Daily Mail. Решта повинні були скоротити споживання солі самостійно. Більше 60% учасників експерименту мали високий тиск. Майже у п'ятої частини був діабет і зайва вага. У рамках першого етапу експерименту рівень споживання солі скорочувався в середньому з 3450 міліграмів на день до 1656 міліграмів. У другій частині експерименту споживання солі зростало в обох групах. Але люди, які використовували спеції, споживали на 966 міліграмів солі менше. Спочатку людей, які застосовували спеції, відправляли на кулінарні курси, де їм показували, як можна використовувати спеції. Замість солі їм пропонували брати спеції. Але не йшлося про якісь конкретні спеції. Суть була в зміні кулінарних звичок у принципі. Подібні зміни можуть допомогти скоротити кількість гіпертоніків, жертв інсультів і серцевих нападів. Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Загрузка...
|
Смачні рецепти
Щоб курятина була соковитою і не пересушеною, важливо дотримуватися правильних технік приготування
• Теги
include('ukrnet48540fyanfv51hdiox906d/links.php'); echo makeUkrnetLink(); ?> include($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/_lm8ea8f138e7abf12fd3b69de62a906877/linkmoney.php');?> |