додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Червона риба продовжує тривалість життя

Дані були встановлені під час низки експериментів. Таким чином наука довела зв'язок між споживанням червоної риби й одним із секретів довголіття японців. Основна корисна речовина в червоній рибі – це жирна кислота Омега- 3. Велика кількість цієї речовини міститься в морських продуктах. При дефіциті кислоти організм відчуває дискомфорт і не може нормально функціонувати.
Порада медиків: включати у свій раціон морські продукти, особливо, червону рибу. Найбільше цей продукт впливає на дітей і літніх людей. У корисності жирної риби сумніватися не доводиться. Харчування, засноване на свіжих продуктах і червоній рибі, дозволяє почуватися на 40% краще, вважають японські вчені. При цьому збільшується тривалість життя. Дані вчені зібрали з тисячі добровольців.
0 1 312
20-03-2014, 12:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Марципан набагато легше приготувати вдома, ніж ви можете подумати
Всі рецепти ...