додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Лікарі розповіли про найсмачнішу дієту

Варто зазначити, що на 500 мл рідини використовують лише 15 г желатину, що складає приблизно 50 кілокалорій. Крім того, желатин розбухає в шлунку і усуває відчуття голоду.
Желатин – джерело натурального колагену. А ця речовина позитивно впливає на шкірні покриви, нігті, волосся. Отож виснаження організму за дотримання желейної дієти не настане. Методику дуже зручно застосовувати зайнятим людям через зручне транспортування приготованого продукту.
Головним правилом желейною дієти є приготування желе винятково в умовах домашньої кухні. Куплений продукт буде містити цукор і консерванти, які перешкоджають зниженню ваги. При приготуванні желе самостійно можна брати за основу натуральні продукти – молоко, йогурт, свіжоприготовлений сік, бульйон.
Желейної дієти потрібно дотримуватися не більше семи діб. За цей термін піде приблизно 4 кілограмів. Крім желе, допускається вживання овочевих салатів на соняшниковій олії і фруктів. Желе має бути приготоване тільки з низькокалорійних продуктів. Обов'язково при дотриманні такої дієти вживати рідину – не менше 2 літрів на добу. Це може бути трав'яний чай, негазована вода.
0 1 026
18-03-2014, 16:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Приготування макаронів не вимагає кулінарної майстерності
Всі рецепти ...
• Теги