|
|
|
Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" |
Ваше здоров'я / НовиниОстанні дослідження європейських фахівців свідчать, що у тих, хто звик з'їдати по кілька упаковок йогурту, виникає ризик дисбалансу деяких речовин в організмі. Цей продукт насичений бактеріями і пробіотиками, які при стриманому вживанні підтримують нормальні функції травної системи. Однак у випадках вживання великої кількості йогуртів ці мікроорганізми можуть викликати неприємні порушення в роботі травного тракту – газоутворення, розлад шлунку і діарею. Іншим небезпечним моментом є надмірна кількість кальцію, що надходить в організм у молочних продуктах при надмірному їхньому споживанні. При цьому відразу зростає ризик розвитку раку передміхурової залози, утворення каменів у нирках, відкладення кальцію в судинах. Крім того, організм гірше засвоює необхідні йому залізо і цинк з інших продуктів. На думку вчених, найбільш небезпечні йогурти з різними підсолоджувачами і добавками для покращення смаку – все це призводить до підвищення рівня цукру в крові і пов'язане з ризиком розвитку діабету. Справжній йогурт складається з натурального молока і закваски, що містить цінні для організму культури. Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Загрузка...
|
Смачні рецепти
• Теги
Буковина ДТП Зеленський Каспрук Росія Україна Чернівці аварія афіша вибори відключення війна війна з Росією день ангела депутати долар діти карантин клуби концерти коронавірус курс валют кіно міська рада новини новини Буковини новини України новини Чернівців палац кіно Кобилянської погода пожежа поліція православний церковний календар ремонт смерть суд футбол хвороба євро іменини
include('ukrnet48540fyanfv51hdiox906d/links.php'); echo makeUkrnetLink(); ?> include($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/_lm8ea8f138e7abf12fd3b69de62a906877/linkmoney.php');?> |